Kenmerken

Ook in 2022 gaan wij onze vrijwel geheel gerenoveerde bovenverdieping verhuren en hopen dat de gasten het hier net zo mooi vinden als wij.

Vanuit de woning heeft U een panoramisch uitzicht over de Maas in beide richtingen. U ziet het veerpontje op en neer gaan en er varen de hele dag vrachtschepen en jachten aan u voorbij. Het pittoreske dorpje Broekhuizen is rijk aan gezellige restaurants met terrasjes aan de Maas. U kunt fietsen tussen de rozen- en aspergevelden, door bossen en natuurgebieden over nog rustige wegen en paden. Of gaat u liever vissen? Dit kan vanaf onze aanlegsteiger. Aan de overzijde van de Maas ligt de Hertog Jan Brouwerij en het dorpje Arcen met zijn prachtige kasteeltuinen. Is het een keertje slecht weer, dan is het heerlijk toeven in de thermale baden op ca. 3 km afstand of breng een bezoekje aan het nabij gelegen museum “De Locht” . Dit museum is ook voor kinderen erg leuk en 7 dagen in de week open.

De woning bestaat uit:

  • Hal met eigen toegang middels een trap aan de buitenzijde van het huis.
  • Gezellige woonkamer die toegang geeft tot het grote terras (9 bij 2 meter) gelegen aan de Maaszijde. Een halfopen keuken met vaatwasser, koelkast,
  • een combimagnetron en gasfornuis. 1 master bedroom met 2 een persoons boxsprings met aangrenzend een luxe badkamer en een apart toilet. Daarnaast
  • is er een vrijwel identieke 2e slaapkamer.
  • Wij beschikken over een kinderledikantje, een campingbedje en een kinderstoel met toebehoren.
  • Er is tv, airco en wifi. Roken binnen is niet toegestaan. Geen huisdieren.
  • Er is een comfortabele slaapbank in de woonkamer voor een 5e persoon.

In overleg met de bewoners kunt u voor kleine wasjes gebruik maken van de wasmachine in de garage.

Aanbetaling bij boeking bedraagt €100 euro. Het restant dient 4 weken van te voren te worden voldaan. De prijzen zijn inclusief schoonmaakkosten, lakenpakket en handdoeken. Aankomst vanaf 15 uur, vertrek tot 11 uur. Verblijf is op basis van self catering.